المكونات
2 ونص كوب دقيق ابيض فاخر 1 كوب زبده غير مملحه او سمنة 1 كوب إلا ربع سكر بودرة منخول 1 ملعقة صغيرة بيكنج بودر ربع كوب لبن حليب دافئ الحشو كميه من العجوه مضاف لها معلقتين ما ورد ورشه هيل او حبهان معجونه كويس وملفوفه اصابع
طريقة التحضير
توضع كل المكونات الجافه السكر والدقيق ورشه ملح والبيكينج بود ونقلب كويس و بنزل بمقدار الزبده وابتدي ابس العجين لحد موصل لخليط رملي زي رمله البحر ودية التركه المظبوطة اللي بيطلع البسكويت ناعم وبيدوب اني بحط المكونات الجافه علي بعض وابس كويس وبعد كده بحط اللبن الدفي وبعد كده بلم العجينه و بريحة ساعه او نص و باقي الخطوات بالصور معاكم لحد متخلص وعلى الفرن المتوسط الحراره 170 لمده ٣٠ دقيقه وبالف هنا .